He-Li-Kat esittää joulurunoja ja -lauluja Kokkolan pääkirjastossa 13.12.

Toivottuja joulurunoja ja joululauluja su 13.12. klo 13
Önskade juldikter och julsånger sö 13.12. kl. 13

Kokkolan pääkirjastossa kuullaan joululauluja ja -runoja sunnuntaina 13. joulukuuta kun Musiikki- ja puhetaitoyhdistys He-Li-Kat esiintyy kirjastossa. Tilaisuus alkaa klo 13.

Runotoiveet on kerätty lokakuussa. Runoja esitetään suomeksi ja ruotsiksi.

Musik- och retorikföreningen He-Li-Kat framför juldikter och -sånger i huvudbiblioteket söndagen 13.12 kl. 13. Diktönskemål har samlats in under oktober månad. Dikter framförs på både finska och svenska. Biblioteket är öppet kl. 11–15.

Kokkolan kaupunginkirjasto
Isokatu 3
Puh. 040 8065 124

Kokkolan kaupunginkirjasto Facebook

Musiikki- ja puhetaitoyhdistys He-Li-Kat esiintyy Kokkolan pääkirjastossa sunnuntaina 13.12. Jouluinen konsertti alkaa klo 13.

Merkitty: , , , , , , , ,
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues
  • Turun musiikkikirjasto testaa Yle Areenan RSO-livestriimiä. Kapellimestarina 8.1.20 Hannu Lintu. Bartokin pianokonserton nro 1 solistina Olli Mustonen.
#suoralähetys #livestriimi #rsomusiikkitalossa
@yleareena @turunmusiikkikirjasto @yle_rso @musiikkitalo