Gommi ja Pommi esiintyvät Keravan kirjastossa 5.3.

Koko perhe konserttiin!

Muusikot M. A. Numminen ja Pedro Hietanen ovat lastenlauluduo Gommi & Pommi. Duo esiintyy Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa lauantaina 5. maaliskuuta. Konsertti alkaa klo 13.

Pentinkulma-saliin mahtuu 150 henkeä. Saliin pääsee sisään jonotusjärjestyksessä. Vapaa pääsy.

Keravan kirjasto
Pentinkulma-sali
Paasikivenkatu 12
Puh. 09 2949 2580

Tapahtumasta kirjaston kotisivulla
Tapahtumasta Facebookissa

Keravan kirjasto Facebook

Gommi & Pommi esiintyvät Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa lauantaina 5.3. klo 13.

M. A. Numminen esittää Gommi-jänistä ja Pedro Hietanen Pommi-kissaa. Eläinhahmot syntyivät vuonna 1988. Kaksikko esiintyi Yleisradion lastenohjelmissa 1980- ja 1990-luvun taitteissa sekä vuoden 1995 Joulukalenteri-ohjelmassa. Gommi ja Pommi ovat julkaisseet kaikkiaan neljä albumia. Joulukalenteri julkaistiin DVD:nä vuonna 2011.

Konsertin järjestää Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods