Bluesmuusikko Mikko Peltola esiintyy Vaasan kaupunginkirjaston Draama-salissa to 1.11.

Feasta Clubi – Mikko Peltola – Halloween Blues Goes Library

Vaasan pääkirjaston Draama-salissa kuullaan torstaina 1. marraskuuta 2018 Mikko Peltolaa. Feasta Clubi -illassa Halloween Bluesin puuhamies Peltolaa haastattelee Vaasan tapahtumakoordinaattori Max Bäckman. Haastattelun jälkeen esiintyy Vaasa Blues All Stars solisteinaan Tero Laari, Arvi Ylimys ja Henri Kujala.

Draama-salin tilaisuus alkaa klo 18. Vapaa pääsy.

Vaasan pääkirjasto
Kirjastonkatu 13
Vaasan kaupunginkirjasto Facebook

Tapahtuma kirjaston kotisivulla ja Facebookissa
Halloween Blues kotisivu

Mikko Peltola.

Lisätietoja antaa: tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 183 1956, max.backman@vaasa.fi

Musiikkikirjastot.fi

Merkitty: , , , , , , , , , , ,
  • Johanna, kuukauden levy-yhtiö! Pasilan kirjaston esillepano. #lp #cd #vinyl #vinyyli #johanna #rock #Suomi
  • Löytöretki musiikkiosastolla? Kyllä! Kirjastokaistan neliosainen sarja tulossa syyskuussa. Traileriin etusivulta ➡️ www.musiikkikirjastot.fi.